Veilige en
betrouwbare data

ISO-gecertificeerd • Wet- en regelgeving • Kwaliteit

Voorop in de

groeiende vraag

naar veilige data

Bewust vertrouwelijk met data omgaan is belangrijk: wat heb je aan goed beveiligde gegevens als vervolgens persoonsgegevens onversleuteld over de mail worden gestuurd?

Veilige data-opslag en hoogwaardige software

Bij DataIM zijn we continu bezig met de veiligheid van data en de kwaliteit van de software die we bieden.

Veilige data-opslag

We weten hoe belangrijk het is om veilig met data om te gaan. In de marktonderzoeksbranche voor informatiebeveiliging zijn wij als eerste geaccrediteerd ISO-gecertificeerd. We zorgen ervoor dat al onze processen, services, software en onderzoek aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Zo lopen we voorop in de groeiende vraag naar veilige data-opslag.

 

Hier kun je vanuit gaan:

We voldoen aan wet- en regelgeving

We hebben meerdere ISO-certificaten

We testen onze kwaliteit

We testen onze software periodiek met een penetratietest

We gaan altijd nét een stapje verder

We voldoen aan de GDPR-richtlijnen

Wil je meer inzicht?

Lees het uitgebreid in onze brochure

Hoogwaardige software

In de hoogwaardige oplossingen van DataIM speelt kwaliteit tijdens de volledige duur van je project een grote rol. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van de applicaties, het programmeren van vragenlijsten en het opleveren en terugkoppelen van data. Bij DataIM zijn we continu bezig met het ontwikkelen van methodes die de hoogste kwaliteit garanderen.

OTAP

De afkorting OTAP staat voor alle fases van software ontwikkeling, namelijk Ontwikkeling, Testen, Acceptatie en Productie. Voor alle software en elke service die we leveren gebruiken we gescheiden omgevingen zodat de hoogste kwaliteit van software en service behaald wordt.

PENTEST

Een penetratie test, ook wel pentest genoemd, is een gereguleerde aanval op vragenlijsten of webapplicaties die naar kwetsbaarheden in de software zoekt. Bij DataIM voeren we regelmatig pentests uit op onze software; niet alleen op onze standaard software maar ook op de maatwerk applicaties die voor klanten zijn ontwikkeld.

OWASP

OWASP staat voor Open Web Applications Security Project. Dit betreft specifieke tests die de ontwikkelaars bij DataIM helpen om zwakheden in software naar boven te krijgen en zo security issues te voorkomen. OWASP is continu onderhevig aan de laatste technologische ontwikkelingen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op