Veilige en
betrouwbare data

ISO-gecertificeerd • Wet- en regelgeving • Kwaliteit

Voorop in de groeiende vraag naar veilige data-opslag

Bewust vertrouwelijk met data omgaan is belangrijk: wat heb je aan goed beveiligde gegevens als vervolgens persoonsgegevens onversleuteld over de mail worden gestuurd? Gezien recente wetgeving en de toenemende digitalisering wordt dit onderdeel van marktonderzoek en data omgang steeds belangrijker.

Vrouw portret data center

Veilige data

We zorgen ervoor dat al onze processen, services, software en onderzoek aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Software kwaliteit

Bij DataIM zijn we continu bezig met het ontwikkelen van methodes die de hoogste kwaliteit garanderen.

Veilige data

We weten hoe belangrijk het is om veilig met data om te gaan. In de marktonderzoeksbranche voor informatiebeveiliging zijn wij als eerste geaccrediteerd ISO-gecertificeerd. We zorgen ervoor dat al onze processen, services, software en onderzoek aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Zo lopen we voorop in de groeiende vraag naar veilige data.

 

Hier kun je vanuit gaan:

We voldoen aan wet- en regelgeving

We hebben meerdere ISO-certificaten

We testen onze kwaliteit

We testen onze software periodiek met een penetratietest

We gaan altijd nét een stapje verder

We voldoen aan de GDPR-richtlijnen

Wil je meer weten?

In onze brochure lees je precies:

  • Hoe technologie je helpt bij marktonderzoek
  • Wat je doet met (big) data
  • Hoe je data analyse vertaalt in actie
  • Hoe je kosten, tijd en denkkracht bespaart
  • De kracht van visualisatie
  • Dat veiligheid waarborgen niet moeilijk is
Brochure DataIM

Software kwaliteit

Kwaliteit kan niet vlak voor oplevering van een vragenlijst of applicatie worden toegevoegd. Het moet een onderdeel zijn van de gehele software development life cycle, oftewel van begin tot eind. Bij DataIM zijn we continu bezig met het ontwikkelen van methodes die de hoogste kwaliteit garanderen.

OTAP

De afkorting OTAP staat voor alle fases van software ontwikkeling, namelijk Ontwikkeling, Testen, Acceptatie en Productie. Voor alle software en elke service we leveren gebruiken we gescheiden omgevingen zodat de hoogste kwaliteit van software en service behaald wordt.

PENTEST

Een penetratie test, ook wel pentest genoemd is een gereguleerde aanval op vragenlijsten of webapplicaties die zoekt naar kwetsbaarheden in de software. Bij DataIM voeren we regelmatig pentests uit op onze software; niet alleen op onze standaard software maar ook op de maatwerk applicaties die zijn ontwikkeld voor klanten.

OWASP

OWASP staat voor Open Web Applications Security Project. Dit betreft specifieke tests die de ontwikkelaars bij DataIM helpen om zwakheden in software naar boven te krijgen en zo security issues te voorkomen. OWASP is continu onderhevig aan de laatste technologische ontwikkelingen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op