Succesverhalen
vanuit de praktijk

Klantverhalen • Succes • Trots

Welke

resultaten

realiseren we?

DataIM is expert in het ontzorgen van complete onderzoekstrajecten, waarbij we uitblinken in techniek. Met onze methodes verhogen we de bruikbaarheid van onderzoek voor onze klanten. Welke resultaten realiseren we?

De persgroep

De Persgroep is uitgever van lokale en nationale kranten, huis-aan-huisbladen, websites en een radiostation. De Persgroep kwam bij DataIM omdat ze de lezer nóg meer centraal wilde stellen dan ze al deed. De organisatie wilde meer inzicht in onderwerpen als leesduur, leesintensiteit en leesscore per krant, pagina en artikel. DataIM heeft in samenwerking met De Persgroep een online LeesScore Onderzoek ontwikkeld. De uitgever voert dit onderzoek doorlopend door, zoals onder lezers van Trouw, AD, Volkskrant, het Parool en 7 regionale kranten zoals De Gelderlander en de Stentor.

Complete klantverhalen

Lees de uitgebreide verhalen in onze brochure

Klantverhalen

Q-Consult

Q-Consult en DataIM ontwikkelen samen het self-assessment onder leden van de Stichting Keurmerk Letselschade en De Letselschade Raad. Daarnaast meet Q-Consult de tevredenheid van cliënten na afloop van de letselschaderegeling. Voor Q-Consult hebben we een tool ontwikkeld waarbij gebruiksvriendelijkheid en de juiste resultaten uit de data voorop staan. Zo ontstond het PIV TVO-project; Personenschade Instituut van Verzekeraars Tevredenheidsonderzoek.