Stagevacature: Vragenlijst invoerder

Werken bij DataIM

Wij zijn op zoek naar een stagiair invoerkracht! Ben jij nauwkeurig, maak je je snel nieuwe technieken eigen en geloof je in efficiëntie en logica? Kom dan ons team versterken.

Wat houdt de baan in?

Als vragenlijst invoerder ben je er verantwoordelijk voor dat alle vragen en teksten exact worden overgenomen in de software en dat de routing door de vragenlijst klopt. We zoeken iemand die secuur en geconcentreerd kan werken, verantwoordelijkheid durft te nemen en 1 a 2 dagen per week kan werken.

Wie zijn wij? 

DataIM is de specialist in technologie achter online onderzoek en data. Het bedrijf is 20 jaar geleden opgericht door drie studenten en nu uitgegroeid tot meest vooruitstrevende organisatie aangaande technologieën op het gebied van onderzoek, panelmanagement, visualisatie en dataverwerking en -bewerking.

Waarschijnlijk heb je ongemerkt al eens met onze Software gewerkt. Wij leveren namelijk veel van onze white-labeloplossingen aan onderzoeksbureaus die hun focus willen houden op het onderzoek.

De focus van DataIM ligt op de techniek, vernieuwingen en het ondersteunen van onze klanten. In 2018 zijn wij begonnen de focus te verleggen naar o.a. eindklanten, gezien het groeiende aantal bedrijven met een eigen data-/onderzoeksafdeling. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen, nieuwe ontwikkelingen.

Voldoe jij aan het onderstaande profiel of denk je de juiste kwaliteiten te hebben om ons team te komen versterken? Ben je benieuwd naar onze nieuwste ontwikkelingen en heb je zelf een duidelijke visie? Neem dan contact met ons op.

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige informele werksfeer binnen een gezellig team dat vol zit met ervaring
 • Een flexibel rooster
 • Veel verantwoordelijkheid en uitdaging
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een werkplek in het centrum van Amsterdam op 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal

Interesse?

Solliciteer direct via onderstaand formulier!

 • Upload jouw CV
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.