Wij hebben een nieuwe naam!

De naam ISIZ, die wij altijd met trots hebben gebruikt, heeft helaas een negatieve bijklank gekregen vanwege associaties met de terreurbeweging IS. Vanzelfsprekend distantiëren wij ons van elke associatie met terreur en daarom hebben wij besloten per 1 maart 2016 als hetzelfde bedrijf maar met de nieuwe naam DataIM door te gaan.

 

Waarom DataIM

Al sinds 1998 houden wij ons bezig met het verzamelen, bewerken, koppelen en presenteren van data. Data zit dus in ons DNA en vanaf nu ook in onze naam. Verder staat DataIM ook voor de technische term Data In Motion. Deze term staat voor processen en analyse omtrent data die in beweging is: data die tussen verschillende systemen uitgewisseld wordt (CRM, vragenlijst, respondent, dashboard) en data waar realtime analyses op gedaan worden.

 

Wat verandert er voor jou?

De expertise en de kwaliteit die je van ons gewend bent blijven uiteraard bestaan. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft je ondersteunen en ook je vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Als DataIM bieden we dezelfde diensten aan; je kunt dus nog steeds bij ons terecht voor alles wat met datacollectie, datasecurity, klantenpanels, dashboards, communities of CRM-integraties te maken heeft. We houden de beweging tussen mensen, processen en data inzichtelijk.

 

De komende tijd zullen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen omtrent de nieuwe naam. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, op www.dataim.nl kun je onze nieuwe website bewonderen!